Proceduren er:

Klik på person ikonet og vælg  Køb spillelicens

1. Vælg spiller
  2. Vælg din klub eller evt. en anden klub, hvis spilleren har skiftet klub
  3. Klik på "Tilføj" og spillerlicensen tilføjes til "Indkøbskurven"
  4. Gentag evt. ovennævnte trin indtil alle spillerlicenser er tilføjet indkøbskurven
  5. Klik på "Gennemfør"
Derefter sendes man videre til et betalingsvindue, hvor der kan betales med Dankort.

Regler for spillerlicenser:
Der kan kun købes spillerlicens til spillere, som i følge deres deltagelse i holdturnering eller placering på ranglisten er forpligtet til at købe licens.
Fra sæsonen 2015/2016 er der 2 kategorier af licenser, A & B.
Følgende spillere er forpligtet til at købe spillerlicens:
  • Kategori A: Alle spillere, som deltager i 2 holdkampe fra Danmarksserieniveau og opefter, eller som deltager i senior Elite-turneringer. Specifikt for Ungdom: Spillere, der tilmelder sig i Eliterækken
  • Kategori B: Alle spillere, som deltager i holdturnering i Serie 1 og Kredsserierne
Kategori B spillere bliver ikke opkrævet via BadmintonPlayer, men når sæsonen er slut vil klubberne blive opkrævet B-licens for spillere, som har deltaget i en af de 2 øverste kredsserier min. 2 gange og som ikke allerede har en A-licens. Disse licenser opkræves uden et administrationsgebyr på kr. 19,60 pr. licens samt opkrævningsgebyr på kr. 100,-. Hvis samme klub er skyldig i både A og B-licenser, så opkræves et administrationsgebyr på kr. 19,60 pr. licens samt opkrævningsgebyr på kr. 100,- for A-licenserne, men ikke for B-licenserne.
På A-licens er prisen kr. 392,-

På B-licens er prisen kr. 116,-

I forhold til licens for elitespiller, vil man blive opkrævet A-licens når man tilmelder sig en elite turnering så frem man er Elite spiller.

Den betaling gælder så resten af sæsonen uanset om man rykker ned eller op.

Vedrørende indkøbskurven:
Spillerlicenser betragtes som en "vare", som tilføjes til en indkøbskurv. Spillerlicenserne gemmes først når du klikker på "Gennemfør" og gennemfører betalingsprocessen.

Betaling på vegne af klub:
Hvis man er klubadministrator får man vist et afkrydsningsfelt med teksten "Betaling sker på vegne af klubnavn". Hvis der sættes et flueben her vil betalingen blive registreret som hørende til klubben og blive vist på klubbens oversigt over betalinger.

Læs mere om licensen på vores hjemmeside her